Mějte finance ve firmě pod palcem!

Tagy:  učetnictví, Keloc, KelWIN, KelSQL, KelExpress, mzdy, personalistika, software pro restaurace, účet, ekonomický software, ekonomika, peníze

Mějte finance ve firmě pod palcem!

Mějte finance ve firmě pod palcem! Hledáte nějaký kvalitní ekonomický software s dobrou podporou pro vaši firmu? Máme pro vás řešení. Trh ekonomických řešení pro firmy je rozsáhlý a i českých firem je v tomto segmentu dostatek. Výběr je tedy velmi široký. Dnes se zaměříme na menší recenzi softwaru od firmy Keloc. Účetnických systému je několik, a proto čtěte dále…

Záleží na velikosti firmy?

Hned na začátek vám mohu říct, že na velikosti firmy opravdu záleží, neboť malá firma si vystačí pouze s jedinou instalací, protože zaměstnanců je jen několik a účetní zpravidla jeden. Menším firmám tedy vystačí KelWIN. Větší firmy jistě sáhnou spíše po řešení KelExpress, které již podporuje přístup více uživatelů, jenž mohou pracovat s daty z účetnictví. Jde také o optimalizaci softwaru a přípravu pro zapojení ve středních firemních infrastrukturách. Nejvyšší verzí je KelSQL, který je připraven na velké firmy a velké množství pracujících uživatelů. Optimalizovaná spolupráce s SQL servery je samozřejmostí.

KelWIN – ideální software pro malé firmyKelWIN – ideální software pro malé firmy

Klíčovou vlastností softwarových řešení od společnosti Keloc je bezesporu intuitivní uživatelské rozhraní a příjemné ovládání, se kterým je radost pracovat. Ocení to nejenom uživatelé spravující ekonomický software, ale také správci sítí, kteří spravují systém v pozadí a starají se o jeho chod na firemních serverech. Ani mzdy a personalistika nedělají tomuto softwaru problém, a tak můžete více odvětví efektivně spojit do jediného softwaru. Možnost efektivní spolupráce několika lidí je velmi kvalitní. Další bezpochyby důležitou vlastností je rozšířitelnost, která je v případě produktů KelWIN, KelExpress a KelSQL na vynikající úrovni. Již při výběru softwaru si můžete jednotlivé produkty nastavit dle vašich požadavků, a tak nemusíte zbytečně utrácet za funkce, které nepotřebujete.

Neradi jdete na slepo?

Jistě si říkáte, že je nejlepší dotyčný systém vykoušet před koupí a v ostrém provozu. Proto si pro vás firma Keloc připravila účetní program zdarma, který slouží k osahání systému. Jednotlivé verze jsou k dispozici na oficiálních stránkách výrobce. Můžete vyzkoušet jak základní verzi KelWin, tak i vyšší verze.

Efektivní správa účetnictví

Všechny produkty od společnosti Keloc nabízejí opravdu široké možnosti v oblasti účetnictví, mezd, ekonomiky a personalistiky. Výběr je široký. Můžete tedy pro vaši firmu sestavit ideální řešení. Říkáte si, kde se může uplatit například KelWIN? Odpověď je jednoduchá – například to může být ideální software pro restaurace.

Článek Mějte finance ve firmě pod palcem! byl publikován 21. listopadu 2012 v 16.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Ondřej Dostál. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...