Chcete si půjčit? Zkuste Home credit

Tagy:  půjčky, home credit, bez ručitele, účelové úvěry, splátky, online formulář

Chcete si půjčit? Zkuste Home credit

Kdo je společnost Home credit?

Společnost Home credit je jednou z nejvýznamnějších finančních společností v České Republice. Nabízí spotřebitelské financování, účelové úvěry, možnost nákupu na splátky i hotovostní neúčelovou půjčku.

Jaké půjčky a za jakých podmínek Home credit nabízí?

Samotná společnost na svých stránkách uvádí, že její půjčka je především zárukou kvality a poctivosti, že klient je v dobrých rukou a nezaplatí více, než je nutné. Výhodou je individuální přístup k zákazníkovi, díky kterému si může půjčku podle svých potřeb přizpůsobit, je také možnost sjednání půjčky online přes formulář na internetu. Ten při vyplňování není závazný, závazné je až potvrzení půjčky v rámci telefonické konzultace po vyplnění a odeslání formuláře. Neúčelová půjčka se pohybuje od deseti do sto padesáti tisíc. Tyto peníze je možné získat na cokoli a bez ručitele. Dobu splácení si lze také zvolit, a to od 12 do 84 měsíců (vždy po 12 měsících). Když se klient rozhoduje pro úvěr, měl by se podívat na nabídky všech bank a úvěrových společností a zvolit tu, která pro něj bude nejvýhodnější. Nejrůznější finanční magazíny a periodika vydávají přehledy RPSN jednotlivých úvěrů různých bank. RPSN je číslo udávající celkové náklady úvěru (roční procentní sazbu) a mělo by hrát důležitou roli při volbě úvěru. Obecně platí, že čím je RPSN vyšší číslo, tím je úvěr dražší. To samozřejmě platí u úvěrů stejného typu, nemá cenu srovnávat RPSN odlišných produktů. Home Credit má RPSN, které dlouhodobě nepatří mezi nejnižší, avšak je mezi klienty i přesto populární.

Kde najdu formulář pro sjednání půjčky po internetu?

Na stránkách www.homecredit.cz je možné vyplnit online formulář se žádostí o půjčku. Je nutné vyplnit výši příjmu (ne vždy, budete informováni) a osobní údaje. Půjčka je vhodná pro zaměstnance, OSVČ, důchodce či ženy na mateřské dovolené. Podmínkou je však dosažení 18 let, pravidelný příjem a české občanství.

Článek Chcete si půjčit? Zkuste Home credit byl publikován 31. října 2011 v 00.00 v rubrice Půjčky. Autorem článku je Barbora Keprdová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...