GE Money Banka - banka se zázemím nadnárodní korporace

Tagy:  ge money, ge, ge money bank

GE Money Banka - banka se zázemím nadnárodní korporace

General Electric

Společnost GE (General Electric) byla založena v roce 1892 a k jejím počátkům se váže i známý geniální vynálezce žárovky Thomas Alva Edison. Dnes tento koncern zaujímá širokou škálu odvětví, od leteckých motorů, lékařské techniky, infrastrukturního řešení, přepravy, telekomunikace, stavebnictví až po finanční služby. Ke koncernu patří také televizní společnost NBC Universal. GE patří z hlediska tržní kapitalizace mezi tři největší firmy na světě.Ve více než sto zemích světa zaměstnává přes 315 tisíc pracovníků. V čele stojí Jeffrey Immet (od září 2001). V roce 2005 se stala GE stálým partnerem olympijských her. Přispívá k jejich rozvoji, např. stavbě sportovních areálů.Např. na olympijských hrách v Pekingu se podílela na realizaci více než tří set projektů.

GE Money

My se budeme zabývat finančními službami, které společnost GE poskytuje, konkrétně skupinou GE Money, které spravuje aktiva ve výší 211 mld USD a má více než 60 tisíc zaměstnanců v 50 zemích. Klienty tvoří jednotlivci a malé a střední podniky, celkově jich má GE Money asi 130 milionů. Poskytuje úvěry, a to jak osobní, tak i podnikatelské, také platební a úvěrové karty, konsolidaci úvěrů, hypotéky, depozita, investiční produkty, úvěrové pojištění, leasing automobilů a poradenství.

GE Money v Česku

V České republice působí GE Money Bank, GE Money Multiservis a GE Money Auto. Generálním ředitelem je GE Money je William H. Cary.

GE Money Banka

Samotná GE Money Banka patří mezi největší banky v České Republice. Zaměřuje se na občany a malé a střední podniky. GE Money Bank jako první v ČR zavedla například: plnohodnotný elektronický výpis z účtu, konsolidaci půjček, paušální běžný účet typu all inclusive pro drobnou a firemní klientelu, refinancování hypoték, zabezpečený internetový chat pro komunikaci s klienty, odměňování klientů za používání platebních karet, aplikaci GE Money Manager, která slouží k plánování osobního či rodinného rozpočtu. Také jako první vybavila celou bankomatovou sít čipovou technologií. Každý rok získává cenu v soutěži Zlatá koruna, která oceňuje nejlepší finanční produkty na trhu. Cenu získaly např. konsolidace půjček, refinancování hypoték, konto Genius Active a účet Genius Business Active.

Více informací naleznete na webu banky: www.gemoney.cz

Článek GE Money Banka - banka se zázemím nadnárodní korporace byl publikován 7. listopadu 2011 v 00.00 v rubrice Ostatní. Autorem článku je Barbora Keprdová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...